Nederlandse en Vlaamse Cultuurvereniging e. V.

colofon

De inhoud van deze homepage is samengesteld door de NeVlaC – Nederlandse en Vlaamse Cultuurvereniging e.V. (Karlsruhe).

Bij de samenstelling is de NeVlaC zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan. Met de informatieoverdracht wil de NeVlaC een breed beeld weergeven, zonder de pretentie volledig te willen zijn.

De NeVlaC is niet aansprakelijk voor de inhoud van bijdragen die door buitenstaanders gestuurd zijn. Daarnaast behoudt de NeVlaC zich het recht voor te bepalen welke bijdragen opgenomen worden.

Tevens wijst de NeVlaC er nadrukkelijk op, niet verantwoordelijk te zijn voor de inhoud van externe sites die via links opgeroepen worden.

Indien namen van auteurs of derden verzuimd werden te vernoemen, verklaart de NeVlaC dit niet met opzet gedaan te hebben en vraagt de betreffende persoon contact met de NeVlaC op te nemen, zodat de ontbrekende informatie ingevoegd kan worden.

Techniek & lay-out: WordPress, opgesteld door de NeVlaC

Copyright

Niets van deze homepage mag zonder schriftelijk e toestemming van de NeVlaC voor eigen publicaties worden overgenomen. Citaten zijn onder vermelding van de bron toegestaan. Wij ontvangen graag een afschrift van de desbetreffende publicatie.

Nederlandse en Vlaamse Cultuurvereniging e.V. (Karlsruhe)

De NeVlaC is een non-profit organisatie die als vereniging nr. 3139 bij het Registeramt Amtsgericht in Karlsruhe (Duitsland) geregistreerd staat.

Postadres NeVlaC:

Nederlandse en Vlaamse Cultuurvereniging e.V.
p/a voorzitter Susanna Hartzheim
Hedwig-Kettler-Str. 10
D-76137 Karlsruhe


 

Disclaimer

De inhoud van deze homepage is zorgvuldig door de NeVlaC samengesteld.

Informatiebron

De informatie op de site van de NeVlaC werd zorgvuldig samengesteld. De NeVlaC pretendeeert niet volledig te willen zijn. Teksten op de site van de NeVlaC vallen onder het auteursrecht. De teksten mogen alleen met vermelding van de bron overgenomen worden. De NeVlaC wil nuttige informatie geven en heeft daarom links naar andere websites geplaatst. De NeVlaC is niet verantwoordelijk voor de inhoud van sites die door een link geopend worden.

Persoonlijke gegevens

Indien persoonlijke gegevens (naam, woonplaats, e-mailadres etc.) aan de NeVlaC doorgegeven worden, zijn die nadrukkelijk alleen voor de NeVlaC bestemd. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

kalender

Geen activiteiten gevonden

Nederlandse en Vlaamse Cultuurvereniging

De NeVlaC organiseert activiteiten voor iedereen die belangstelling heeft voor de Nederlandse taal en cultuur

kies een thema

PAGETOP
Copyright © NeVlaC All Rights Reserved.
Powered by WordPress & BizVektor Theme by Vektor,Inc. technology.