Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spelletjesmiddag

3 april 2022 : 14:00 18:00


Deze activiteit wordt door de ouderraad van de NTC georganiseerd. Het is een spelletjesmiddag voor jong en oud. Deze zal plaatsvinden op:  zondag 3 april a.s. van 14:00 tot 18:00 uur in het Gründerzentrum Perfekt Futur op het terrein Alter Schlachthof 39 in Karlsruhe.

Spelletjes
We hebben in een grote hal verschillende spelletjes opgesteld. Bij mooi weer gaan we ook buiten spelletjes doen. Alle deelnemers kunnen verschillende spelletjes spelen of met elkaar kletsen, iets eten of drinken. Deelname is kosteloos. Wij zorgen voor de spelletjes. Heb je zelf een leuk spelletje, kun je dat natuurlijk graag meenemen.

Oliebollenwedstrijd
Een bijzonderheid bij dit evenement is de oliebollenwedstrijd. Nu zul je denken, oliebollen in april??? Welnu, sinds jaren worden er onder de ouders beelden en video’s gedeeld op oudejaarsavond van zelfgemaakte oliebollen en iedereen beweert dat hij of zij de lekkerste oliebollen bakt. Helaas kunnen we dit nooit exact vaststellen, omdat de oliebollen na nieuwjaar, wanneer we elkaar weer op school zien, al opgegeten zijn of niet meer zo vers.
Wij hebben nu dus besloten om midden in het jaar een oliebollenwedstrijd te organiseren. Hieraan kan natuurlijk iedereen meedoen, die denkt een lekkere oliebol te kunnen maken. De deelnemers aan de spelletjesmiddag zullen daarbij als vakjury optreden. We hopen dan aan het einde van de dag de meester-oliebollenbakker gevonden te hebben.

Meedoen spelletjesmiddag en/of oliebollenwedstrijd
Wil je meedoen aan de spelletjesmiddag? Meld je dan vóór 25 maart aan door een e-mailtje te sturen naar ouderraadkar@gmail.com en vermeld het aantal personen (volwassenen en kinderen) en of je een eigen spelletje meeneemt. Geef ook aan of je aan de oliebollen wedstrijd wilt deelnemen, dan krijg je het wedstrijdreglement opgestuurd.

Ouderraad NTC

Bekijk de site van Organisator

Perfekt Futur

Alter Schlachthof 39
Karlsruhe, 76131 Duitsland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie