Nederlandse les

Op de NTC-school Karlsruhe-Stuttgart kunnen kinderen van 2,5 tot 18 jaar Nederlands leren. De les vindt elke woensdagmiddag op de Freie Evangelische Schule in Stuttgart plaats en elke vrijdagmiddag op de Europese School in Karlsruhe. Tevens wordt er ook online les gegeven. Heb je belangstelling voor je kind(eren) om naar de Nederlandse les te komen? Lees dan verder op de website van de school NTC-school Karlsruhe.

Vanaf schooljaar 2017-2018 kunnen volwassenen deelnemen aan het Certificaat Nederlands als Vreemde Taal. Het CNaVT wordt door de universiteit Leuven (België) georganiseerd. De examens vinden elk jaar begin mei plaats. Uitgebreide informatie vind je op de website van de NTC-school Karlsruhe onder CNaVT.

Contactpersonen: Daniela Meijer en Karine Müller, tel. 0721-9714010, Email: ntc.school.karlsruhe@gmail.com

Ondersteun de NTC-school!
Help mee de NTC-school te ondersteunen. Hoe? Door online te shoppen! Er zijn 2 mogelijkheden om op een simpele manier de NTC-school Karlsruhe te ondersteunen zonder zelf iets te hoeven betalen! Wij lichten hier toe hoe je dit met een paar extra klikken via Schulengel.de en smile.amazone.de kunt doen.

De NTC-school Karlsruhe werd in 2005 door de NeVlaC in Karlsruhe opgericht en is bij de Stichting NOB in Nederland als school aangemeld. De SNOB valt onder het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De afkorting NTC betekent Nederlands Taal- en Cultuuronderwijs.