Ondersteun de NTC-school!

Help mee de NTC-school te ondersteunen. Hoe? Door online te shoppen! Er zijn 2 mogelijkheden om op een simpele manier de NTC-school Karlsruhe te ondersteunen zonder zelf iets te hoeven betalen! Onlineshops sponsoren namelijk een  percentage van het bestede bedrag als je via bepaalde portalen online shopt. Wij lichten hieronder in het kort toe hoe je dit met een paar extra klikken via Schulengel.de en smile.amazone.de kunt doen.


Schulengel.de

  • Ga naar de website van Schulengel.de en kies bij ‘Einrichtung’ de NTC-school Karlsruhe.
  • Kies dan de onlineshop waar je iets wilt bestellen (er zijn meer dan 1000 shops).
  • Bestel het artikel en bekijk met welk bedrag de onlineshop de NTC-school Karlsruhe ondersteunt. Het kost jou helemaal niets extra!

Goed om te weten:

  • Registreer je op Schulengel.de. Het grote voordeel is: als je je inlogt, is de NTC-school Karlsruhe automatisch als ‘Einrichtung’ uitgekozen. Bovendien kun je in het overzicht zien, welke bedragen via jouw onlineshop-activiteiten gesponsord werden.
  • Wil je je niet registreren? Dat kan ook! Je moet dan wel elke keer opnieuw eerst de NTC-school Karlsruhe als ‘Einrichtung’ uitkiezen, voordat je de onlineshop uitkiest. Klein nadeel: je kunt dus niet zien met welk totale bedrag de NTC-school Karlsruhe via jou ondersteund wordt.
  • Het bedrag dat een onlineshop sponsort, varieert – achter elke onlineshop staat vermeld welk percentage van het nettobedrag of welk vast bedrag gesponsord wordt.
  • Van het gesponsorde bedrag van de onlineshop krijgt de NTC-school Karlsruhe 70%.
  • Hiernaast zie je het logo van Schulengel.de en zie je het totale sponsorbedrag voor de NTC.


smile.amazon.de

Meld je aan bij smile.amazon.de en kies de Nederlandse en Vlaamse Cultuurvereniging e.V. uit.
Dit is het enige dat je hoeft te doen om de NTC-school te ondersteunen. Smile.amazon.de sponsort namelijk 0,5 % van elk besteed bedrag dat jij via Amazon koopt. Zo simpel kan het zijn dat de NTC-school financiële extraatjes krijgt!

Alle kleine beetjes helpen! Dankjewel voor de moeite!