ALV 2021 + Wandeling

Nog steeds is er geen zicht op wanneer we elkaar in de buitenlucht zouden kunnen treffen voor een gezamenlijke activiteit, zoals bijvoorbeeld een Stammtisch, een ALV, een wandeling of een etentje. In onze vorige mededeling hebben we vermeld dat we de ALV het liefst fysiek en niet online zouden willen laten plaatsvinden. Toch willen we langzamerhand een beetje duidelijkheid scheppen over de financiële afronding van het vorig jaar en ook de samenstelling van ons bestuur. Er zijn namelijk een paar kandidaten, die staan te popelen om zitting te mogen nemen in het bestuur en een enkel bestuurslid, dat het stokje graag zou willen overdragen.

Daarom hebben we besloten om alvast een datum te prikken voor een algemene ledenvergadering. Als het weer, maar ook de Coronaverordnung het toelaten, dan organiseren we deze graag in de buitenlucht, gekoppeld aan een wandeling en een maaltijd rond het Naturfreundehaus Berghausen en wel op zaterdag 26 juni.

Het idee is om eerst te gaan wandelen, dan de ALV te houden en voor wie dat wil, samen wat te eten. Aftrap van dit alles zou zijn om 15.00 uur en de ALV om 17.00 uur. Zie ook onze Kalender voor meer informatie.

Wat als de Coronaverordnung het niet toelaat? Dan houden we de ALV digitaal en wel ook op zaterdag 26 juni om 17.00 uur. Uiteraard zullen we begin juni iedereen op tijd over de details informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *