Uitstel ALV en winterwandeling

Normaal is de combinatie winterwandeling en algemene ledenvergadering (ALV) onze eerste activiteit van het jaar. De termijn voor het huidig bestuur verloopt in januari en dus zou een algemene ledenvergadering met bestuursverkiezing noodzakelijk zijn. Gezien de huidige omstandigheden en de verlenging van de lock-down-situatie in Duitsland, is het helaas niet mogelijk om in januari al bij elkaar te komen om te wandelen en een ledenvergadering te organiseren.

Een alternatief zou een compleet digitale ALV kunnen zijn, maar daar kleven zodanige complicaties aan over bijvoorbeeld besluitvormingsregels, de gewenste interactie, maar ook op technisch gebied, dat we daar alleen in uiterste nood toe willen overgaan.

In onze statuten is geregeld, dat het zittende bestuur zolang aanblijft, totdat een nieuw bestuur aangetreden is. Daarmee is de vereniging dus niet stuurloos. Wij passen verder op de winkel en gooien zeker het roer niet om. Zodra het weer mogelijk is om een ALV te organiseren, zullen we dat ook doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *