Op Ontdekkingsreis door Belgische Bieren: Bierproefavond 2023!

Op vrijdag 10 november a.s. vindt alweer voor de 6e keer onze inmiddels legendarische Belgische Bierproefavond in het IBZ plaats, georganiseerd door de ouderraad van de NTC school.

Vanaf 19:30 kun je naar binnen komen, de proeverij begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 23:30.

We gaan er weer een lekker gezellig bruin café van maken. Tijdens deze sfeervolle avond bieden we 14 verschillende soorten Belgische bieren aan, van blond tot donker en van licht tot zwaar, van zoet tot bitter. Elk met een eigen karakter en een eigen verhaal erachter. Voor iedereen is er wel wat bij. Met een bierkaart kun je er 6 uitproberen. Vanzelfsprekend hebben we weer compleet andere bieren dan de voorgaande edities. Met een paar bekende merken, maar ook enkele limited editions, die je niet zo gauw meer tegen zult komen. En mocht je tussendoor honger krijgen, serveren we ook heerlijke hapjes uit onze eigen frituur.  

Drink je graag eens een biertje en wil je ook wel eens een paar nieuwe biersoorten leren kennen, dan is dit een mooie gelegenheid.

Meld je nu tot 3 november aan via ons aanmeldformulier of door een berichtje aan: belgische.bierprobe@gmail.com en reserveer alvast een plaatsje. Ook leuk is om met een groepje te komen en met elkaar over de biersoorten te filosoferen.

Er zijn nog voldoende plekken beschikbaar, maar wacht niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt.

Kostenbijdrage: Entree 9 Euro en een bierkaart kost 16 euro.

Voor de niet-bierdrinkers zijn er ook alternatieve drankjes met en zonder alcohol te krijgen.

LET OP: De opbrengst van deze avond gaat in zijn geheel naar de NTC school voor de Nederlandse les van onze kinderen (zie ook: https://ntc-school.nevlac.org/).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *